Webshop » Gratis Recepten » Cake van quinoavlokken GLUTENVRIJ en suikerbeperkt

Cake van quinoavlokken GLUTENVRIJ en suikerbeperkt

Cake van quinoavlokken GLUTENVRIJ en suikerbeperkt

€ 0,00

Een bom van mineralen, licht verteerbaar en toch heel voedend.
GLUTENVRIJ

Pudding: kook 1/2 kop quinoavlokken in een volle kop water gedurende 10 minuten.
Laat afkoelen en meng 2 eieren, 3 soeplepels honing (of andere verantwoorde zoetstof zoals bvb Eden agavestroop of Hervé agavestroop), 50 g amandelpoeder, 50 g geraspte kokos, de zeste (schil) van 1 sinaasappel, 50 g rijstmeel, 1/2 zakje glutenvrij bakpoeder, 2 soeplepels geroosterde sesamolie, erbij.
Goed mengen en dit in de oven bakken gedurende 30 min aan 180°C.
Koud opsmullen.

De prijs van quinoavlokken is het laatste jaar bijna verdubbeld. Samen met de overige ingrediënten is het allesbehalve een goedkoop recept, maar u hebt kwaliteit en gezondheid in huis. En dat is toch belangrijker hé?