Webshop » Voeding » smaakmakers » Bio Tamari sojasaus - 500 ml glutenvrij

Bio Tamari sojasaus - 500 ml glutenvrij

Bio Tamari sojasaus - 500 ml glutenvrij

€ 8,95 € 8,23

Bio Tamari sojasaus - 500 ml glutenvrij

De Vajra tamari is geconcentreerder dan de shoyu, hartig toevoegsel voor alle bereidingen van granen en gekookte of rauwe groenten. 
Vervangt op een evenwichtige manier zout (minder belastend voor de nieren). 
Rijk aan actieve fermenten, zorgt voor een goede vertering. 
Tamari wordt gemaakt volgens de traditionele Japanse principes, in tegenstelling tot de moderne artificiële sojasauzen. 
De melkzuurfermentatie van de sojabonen in acaciavaten met het natuurlijk koji ferment gedurende 18 tot 24 maanden respecteert de natuurlijke cyclus van de seizoenen. 
Bevat geen tarwe.
Ingrediënten
soja, zeezout, koji (ferment), bronwater.
Herkomst ingrediënten
Japan